“Vreau la casa galbena!” o fetita ii spune tatalui ei asta in fiecare zi. Casa galbena este noul nostru centru, mai mare si mai galben. Cu ajutorul acestei casute reusim sa oferim ajutor mai multor copii si parinti.

Cu un program complet, oferim copiilor 2 sali de terapie unde copii pot invata sa se joace si sa socializeze, o sala de logopedie in care, prin sedintele individuale, copiii invata sa-si dezvolte limbajul si o sala de cursuri.

Terapie ABA

Aplicand principiile terapiei cognitiv-comportamentale ABA, am dezvoltat program de interventie pentru copiii cu autism, intarzieri in dezvoltare si nu numai, cel mai micut copil avand varsta de 1an si 8 luni.

Acest program se focuseaza pe diminuarea problemelor de comportament si dezvoltarea capacitatii de invatare. O data ce apar noile achizitii, obiectivul nostru principal este de a le generaliza cu scopul de a-i oferi copilului o trecere cat mai naturala in sistemul educational. Daca este necesar ne ocupam de gasirea unui shadow potrivit copilului tau, astfel incat acesta sa aiba tot suportul de care are nevoie la gradinita sau la scoala.

Obiective dificile; progres constant

Invatam copiii sa devina independenti, dezvoltam limbajul si comunicarea, precum si o serie de aptitudini avansate precum: teoria mintii, aptitudini sociale, deprinderi functionale. Progresul este evaluat constant, programele sunt modificate permanent astfel copiii sa aiba toate sansele de recuperare.

Cursuri

Oferim cursuri pentru:

  • parinti “Cum sa ma joc cu copilul meu”, “Vreau sa-mi inteleg copilul”, “Probleme de comportament, cum apar si cum le pot preveni?”
  • cadre didactice: “Tehnici de interventie pentru copiii cu autism, ADHD”, “Importanta consecintelor adecvate”
  • terapeuti: “Bazele terapiei ABA”, “Tehnici de interventie pentru comportament”, “Elaborearea unui plan de interventie personalizat”, “Evaluarea completa”

Ai un copil care intampina aceste dificultati sau cunosti pe cineva cu aceste tulburari? Suna-ne acum 0724 730 610 sau acceseaza pagina de contact si lasa-ne un mesaj.