JoyTherapy asigura programe ce faciliteaza independenta copilului tau. Cu terapeuti comportamentalisti ABA si logopezi extrem de bine pregatiti, cu informatii despre colectarea datelor la dispozitia parintilor si dezvoltarea unor programe personalizate, vom crea un cadru educational in care poti avea incredere cu rezultate evidente.

INTERVENTIA TIMPURIE PENTRU COPII CU VARSTE INTRE 1-3 ANI

JoyTherapy ofera programe intensive pentru interventia timpurie a copiilor cu varste cuprinse între 1-3 ani. Suntem dedicati in a-i crea copilului tau un viitor mai bun colaborand indeaproape cu cei ce contribuie cel mai mult la dezvoltarea lui – cu voi.
Stim cat sunt de importanti primii ani pentru dezvoltarea copilului tau. Echipa noastra specializata in dezvoltarea programelor de interventie timpurie, valorifica la maxim această perioada critica din viata copilului tau. Noi intelegem ca fiecare copil este diferit de aceea programele noastre sunt special create pentru copilul tau, incurajand particitarea cat mai activa a parintilor pe tot parcursul lor.

INTEGRAREA IN COLECTIVITATE

Atat gradinita cat si scoala au propriile lor provocari sociale si educationale pentru un copil cu o tulburare din spectrul autist, o intarziere in dezvoltare, sau cu o tulburare de limbaj. Chiar daca exista cadre didactice care au luat contact cu aceste tulburari, fiecare copil are modul sau unic de a reactiona in diferite situatii. Un program special creat în vederea integrarii copilului tau, poate face diferenta.

Joy Therapy este un centru care se diferentiaza prin:

  • Coordonator programe ABA si terapeuti calificati
  • Evaluare initială gratuita
  • Servicii complete (terapie cognitiv-comportamentala, consiliere, logopedie)
  • Cursuri gratuite pentru cadrele didactice
  • Training pentru terapeutii care lucreaza pentru JoyTherapy si pentru cei de la domiciliul copilului.

Echipa noastra

Monica Adam
Monica AdamFondator
Coordonator programe ABA, psiholog educational, Monica este presedinte JoyTherapy, coordoneaza echipa de terapeuti si colaboreaza impreuna cu acestia la dezvoltarea programelor individualizate.

Vizualizare CV online.

Cristina Danila
Cristina DanilaFondator
Psiholog educational, logoped cu peste 10 ani de experienta in lucrul cu copiii, Cristina colaboreaza cu centrul JoyTherapy in vederea dezvoltarii programelor de recuperare a limbajului.
Ramona Ciocan
Ramona CiocanPsiholog Educational
Psiholog educational.