JoyTherapy asigura programe ce faciliteaza independenta copilului tau. Cu terapeuti comportamentalisti ABA si logopezi extrem de bine pregatiti, cu informatii despre colectarea datelor la dispozitia parintilor si dezvoltarea unor programe personalizate, vom crea un cadru educational in care poti avea incredere cu rezultate evidente.

INTERVENTIA TIMPURIE PENTRU COPII CU VARSTE INTRE 1-3 ANI

JoyTherapy ofera programe intensive pentru interventia timpurie a copiilor cu varste cuprinse intre 1-3 ani. Suntem dedicati in a-i crea copilului tau un viitor mai bun colaborand indeaproape cu cei ce contribuie cel mai mult la dezvoltarea lui – cu voi.
Stim cat sunt de importanti primii ani pentru dezvoltarea copilului tau. Echipa noastra specializata in dezvoltarea programelor de interventie timpurie, valorifica la maxim aceasta perioada critica din viata copilului tau. Noi intelegem ca fiecare copil este diferit de aceea programele noastre sunt special create pentru copilul tau, incurajand particitarea cat mai activa a parintilor pe tot parcursul lor.

INTEGRAREA IN COLECTIVITATE

Atat gradinita cat si scoala au propriile lor provocari sociale si educationale pentru un copil cu o tulburare din spectrul autist, o intarziere in dezvoltare, sau cu o tulburare de limbaj. Chiar daca exista cadre didactice care au luat contact cu aceste tulburari, fiecare copil are modul sau unic de a reactiona in diferite situatii. Un program special creat in vederea integrarii copilului tau, poate face diferenta.

Joy Therapy este un centru care se diferentiaza prin:

Coordonator programe ABA si terapeuti calificati
Evaluare initiala gratuita
Servicii complete (terapie cognitiv-comportamentala, consiliere, logopedie)
Cursuri gratuite pentru cadrele didactice
Training pentru terapeutii care lucreaza pentru JoyTherapy si pentru cei de la domiciliul copilului.

Echipa noastra

Monica
MonicaCoordonator BCBA
Coordonator BCBA, Monica este presedinte JoyTherapy, coordoneaza echipa de terapeuti si colaboreaza impreuna cu acestia la dezvoltarea programelor individualizate.
Cristina
CristinaLogoped
Psiholog educational, logoped cu peste 10 ani de experienta in lucrul cu copiii, Cristina colaboreaza cu centrul JoyTherapy in vederea dezvoltarii programelor de recuperare a limbajului.
Bianca
BiancaTerapeut ABA
Fire ambitioasa, empatica, dedicata și creativa, iși pune in practica toate abilitatile și competentele necesare in lucrul cu copiii, in vederea atingerii obiectivelor stabilite cu echipa de lucru.
Miruna
MirunaTerapeut ABA
Rabdatoare, vesela, creativa si perseverenta se ghideaza dupa principiul: “Cele mai mari comori sunt in cele mai dificile provocari ale noastre”.